• Magyar
  • English
  • Deutsch

Dörzsis felmosó pótfejek

A makacs szennyeződések eltávolításához súrolófülekkel láttuk el. Ha a felmosó fejet a nyéllel közel függőlegesen használja, akkor a hagyományos módon működik. Ha megdönti, akkor a súrolólapok érintkezni tudnak a padlóval és eltávolítják a legmakacsabb szennyeződéseket.

Részletek  

Mosogatószivacs extra védőréteggel

Különleges minőségű, rugalmas és alaktartó szivacs, amelyet extra minőségű dörzsivel kombináltunk. A hagyományostól eltérően egy speciális minőségű plusz szivacsréteget is elhelyeztünk a termékben, amely a jobb habzást segíti elő és megakadályozza a szennyeződések beépülését a termékbe.

Részletek  

Natural szivacsok

Természetes rostból készített dörzsfelülettel ellátott ergonomikus kialakítású organikus mosogatószivacsok, hozzá illő kiváló minőségű poliuretán szivaccsal.

Részletek  

Mosogatószivacsok

Ergonomikus kialakítású mosogatószivacsok kiváló minőségű poliuretán habból, jó minőségű súrolófelülettel a makacs szennyeződések ellen.

Részletek  

Törlőkendők

Különleges minőségű törlőkendők általános és speciális használatra. Puha, rendkívül jó nedvszívó képességű, tartós, minőségi termékek.

Részletek  
Új

Eco Natural mosogatószivacs Réz mikroszemcsékel 3 db

Cikkszám: 08243   Mennyiség: 3 db

Vegyszermentes, antibakteriális hatású súroló lap, Baktériumok, vírusok és gombák ellen. Innovatív CuBright technológia. Hatását megőrzi többszöri felhasználás után is. A szivacs PU habból készült.

Új

Eco Natural mosogatószivacs Réz mikroszemcsékel 2 db

Cikkszám: 08236   Mennyiség: 2 db

A szivacs PU habból készült. Vegyszermentes, antibakteriális hatású súroló lap. Baktériumok, vírusok és gombák ellen. Innovatív CuBright(tm) technológia. Hatását megőrzi többszöri felhasználás után is.

Új

Mikroszálas felmosófej

Cikkszám: 03149   Mennyiség: 1 db

Kiválóan alkalmas a háztartásban szokásos minden felmosási munkára. Nedves használatra, minden padlótípusra alkalmas. Kiváló minőségű mikroszálas alapanyagból készült. Nyom nélkül töröl és tisztít.

Új

Candy mosogatószivacs 2 db

Cikkszám: 09202   Mennyiség: 2 db

Többrétegű, különleges minőségű, rugalmas és alaktartó szivacs, extra minőségű dörzsivel. A speciális minőségű plusz szivacsréteg elősegíti a jobb habzást és megakadályozza a szennyeződések beépülését a termékbe. Ergonomikus, kényelmesen használható termék.

Új

Royal Sponge prémium mosogatószivacs 2 db

Cikkszám: 41134   Mennyiség: 2 db

Exkluzív megjelenésű, kiváló minőségű, rugalmas és alaktartó mosogatószivacs, amely ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes használatot biztosít. A prémium minőségű dörzsi réteg megbirkózik a makacs szennyeződésekkel is.

Új

Royal Sponge karcmentes mosogatószivacs 2 db

Cikkszám: 22416   Mennyiség: 2 db

Különleges minőségű, rugalmas és alaktartó mosogatószivacs, speciális karcmentes dörzsivel. A különleges, hullámos dörzsi réteg kíméletesen és sérülés nélkül távolítja el a makacs szennyeződéseket a kényes felületekről. Alkalmas teflon, porcelán, üveg, rozsdamentes acél és krómozott felületek karcmentes tisztítására. Ergonomikus, kényelmesen használható termék.

Új

Dörzsis felmosó pótfej kockás

Cikkszám: 03132   Mennyiség: 1 db

Legújabb multifunkcionális termékünk töröl és súrol, így alkalmas az erősen szennyezett padlók tisztítására. A termék minőségi szálakból készült, így kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, nyom nélkül töröl, tisztít. A makacs szennyeződések eltávolításához súrolófülekkel láttuk el. Ha a felmosó fejet a nyéllel közel függőlegesen használja, akkor a hagyományos módon működik. Ha megdönti, akkor a súrolólapok érintkezni tudnak a padlóval és eltávolítják a legmakacsabb szennyeződéseket. Így Önnek nem kell más eszközöket használni, időt és energiát spórol meg.

Új

Dörzsis felmosó pótfej Sárga

Cikkszám: 03125   Mennyiség: 1 db

Legújabb multifunkcionális termékünk töröl és súrol, így alkalmas az erősen szennyezett padlók tisztítására. A termék minőségi szálakból készült, így kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, nyom nélkül töröl, tisztít. A makacs szennyeződések eltávolításához súrolófülekkel láttuk el. Ha a felmosó fejet a nyéllel közel függőlegesen használja, akkor a hagyományos módon működik. Ha megdönti, akkor a súrolólapok érintkezni tudnak a padlóval és eltávolítják a legmakacsabb szennyeződéseket. Így Önnek nem kell más eszközöket használni, időt és energiát spórol meg.

Szivacsok, kendők, súrolók gyártása és forgalmazása

Törlés

Kínálatunkban az összes háztartásban előforduló felülethez megtalálhatja a leghasznosabb segítőtársat. Kendőink használhatóak nedves vagy száraz törléshez. Vékony, vastag, szivacsos, szőtt, nemszőtt, impregnált, mintás, laminált, mikroszálas mind-mind hasznos partnere a takarításban.

Súrolás

Hatékony eszközöket adunk Önnek a legmakacsabb szennyeződések eltüntetéséhez is. Kiváló eszközöket biztosítunk akár az ellenálló akár a kényes felületek alapos tisztításához. Szivacsok, dörzsik, grilltisztítók, fémsúrolók és ezek kombinációi, amelyeket a háztartás minden területén sikerrel alkalmazhat.

Padlótisztítás, ápolás

Kiváló minőségű alapanyagok biztosítják a tökéletes eredményt és a hosszú élettartamot. Padlótisztító kendők és felmosófejek széles választéka áll a rendelkezésére, hogy kiválassza legmegfelelőbb és legkényelmesebb megoldást a legtökéletesebb eredményért.

Testápolás

Gazdag kínálat a személyi higiénia eléréséhez. Egyedülállóan puha és finom alapanyagokból készült kiváló minőségű termékek biztosítják az Ön kényelmét. A színek, formák, struktúrák kombinációi az Ön kényeztetéséért.

Autóápolás

Ragyogjon mindig autója kívül-belül, mi biztosítjuk hozzá az ideális segítőtársakat. Szivacsok, kendők, páratörlők állnak a rendelkezésére a tökéletes eredményért.

Natural termékek

Törődjön Ön is környezetével, törődjön saját magával. Legújabb termékcsaládunk a természet erejével és hatékonyságával partnere a takarításban. Kukoricarost, kenderrost és diófélék, csonthéjasok héjának felhasználásával készülnek ezek a prémium kategóriás termékek.

Széles választék

Legyen szó mosogatásról, fürdésről, általános vagy speciális tisztításról, széles választékban gyártunk termékeket.

Magas minőség

A modern gyártási technológiák és kiváló alapanyagoknak köszönhetően kiemelkedően magas minőségű termékek készülnek.

Versenyképes árak

Termékeinket korrekt, versenyképes áron, speciális kedvezmény lehetőségekkel szállítjuk értékesítő partnereinknek.

Rugalmas határidők

Az árajánlattól kezdve a gyártáson át, egészen a termékek szállításáig, minden határidőt a lehető legrugalmasabban kezelünk.