• Magyar
  • English
  • Deutsch

Royal termékcsalád

Prémium Törlőkendő

Cikkszám: 41110   Mennyiség: 2 db

Ezt a prémium kategóriás termékünket a legjobb alapanyagokból,a legkorszerűbb technológiával készítjük. Az extra vastag, de mégis puha kendő, kiválóan alkalmas a háztartásban előforduló általános törlési feladatokra. Rendkívül magas cellulóz tartalma miatt kiváló nedvszívó tulajdonságokkal rendelkezik. A modern gyártástechnológia eredményeként nem szöszöl, így nyom nélkül töröl és tisztít. A különlegesen finom cellulóz szálaknak köszönhetően a legkényesebb felületek takarítására is használható. A termék mintázata, környeztünk megóvása érdekében, vízbázisú festékkel készült, ami a használat során, tisztítószerek hatására halványodhat, de ez a használati értéket nem befolyásolja.

Extra fürdőszivacs „Szivárvány”

Cikkszám: 41059   Mennyiség: 1 db

Kiváló minőségű, több színből, szivárványszerűen kialakított, felsőkategóriás termék. A lekerekített oldalának köszönhetően jó fogást biztosít.

Extra fürdőszivacs „Masszázs lap”

Cikkszám: 41073   Mennyiség: 1 db

Kiváló minőségű, egyedi kialakítású, felsőkategóriás termék. A hullámos felülete lágy, kellemes masszázshatást biztosít fürdés közben, a dörzsi felülete erőteljesebb tisztítóhatást biztosít.

Extra fürdőszivacs „Márvány”

Cikkszám: 41066   Mennyiség: 1 db

Kiváló minőségű, márványszerű kialakítású, felsőkategóriás termék.

Mosogatószivacs

Cikkszám: 41042   Mennyiség: 4 db

Kiváló minőségű, felsőkategóriás mosogatószivacs. Hosszú élettartamát a minőségi alapanyagoknak köszönheti.

„S” alakú mosogatószivacs

Cikkszám: 41035   Mennyiség: 2 db

Ergonomikus kialakítású, kiváló minőségű mosogatószivacs, színes dörzsivel. Megjelenése modern, vidám tulajdonságokat biztosít.

Prémium mosogatószivacs körömkímélő peremmel

Cikkszám: 41080   Mennyiség: 4 db

Egyedülállóan hófehér, exkluzív mosogatószivacs, amely speciális, nemkarcoló felületének köszönhetően, kiválóan alkalmas minden érzékeny felület hatékony tisztítására. A könnyű és kényelmes használatot a körömkímélő perem biztosítja.

Prémium mosogatószivacs

Cikkszám: 41097   Mennyiség: 6 db

Egyedülállóan hófehér, exkluzív mosogatószivacs, amely speciális, nemkarcoló felületének köszönhetően, kiválóan alkalmas minden érzékeny felület hatékony tisztítására. A fehér szín a biztonságot, egyszerűséget és tisztaságot is szimbolizálja, leginkább pozitív jelentése van.

Prémium „Gold” mosogatószivacs

Cikkszám: 41103   Mennyiség: 6 db

Legújabb prémium kategóriás termékünk, amely egyedülálló a piacon. Speciális, aranyszínű dörzsi felülettel ellátott mosogatószivacs, kíméletlen a szennyeződésekkel, de óvja az érzékeny felületeket. A különleges, nem karcoló felület aranyszínű csillámszemcsékkel van dúsítva, ezáltal igazán exkluzív megjelenést biztosít a terméknek.Ez az egyedülállóan hófehér szivacs az arany dörzsivel méltán válik mosogatónk díszévé.

Royal Shine karcmentes cellulóz szivacs

Cikkszám: 41127   Mennyiség: 2 db

100% természetes cellulóz szivacs, rendkívüli nedvszívó képességgel, amely akár tömegének 10-12-szeresét képes folyadékból felszívni. Mivel a felszívott folyadékot bent tartja (nem csöpög), ezért kiválóan alkalmas törlésre is. A speciális ezüstös dörzsi felület nem karcol, de mégis roppant hatékonysággal távolítja el a szennyeződéseket. Kiválóan alkalmas a rendkívül kényes felületek karcmentes takarítására, teflon vagy egyéb tapadásmentes felületek, üveg, porcelán vagy akár a kerámialapos tűzhely sérülésmentes tisztítására.