• Magyar
  • English
  • Deutsch

Mosogatószivacsok

Új

Candy mosogatószivacs 2 db

Cikkszám: 09202   Mennyiség: 2 db

Többrétegű, különleges minőségű, rugalmas és alaktartó szivacs, extra minőségű dörzsivel. A speciális minőségű plusz szivacsréteg elősegíti a jobb habzást és megakadályozza a szennyeződések beépülését a termékbe. Ergonomikus, kényelmesen használható termék.

Új

Royal Sponge prémium mosogatószivacs 2 db

Cikkszám: 41134   Mennyiség: 2 db

Exkluzív megjelenésű, kiváló minőségű, rugalmas és alaktartó mosogatószivacs, amely ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes használatot biztosít. A prémium minőségű dörzsi réteg megbirkózik a makacs szennyeződésekkel is.

Új

Royal Sponge karcmentes mosogatószivacs 2 db

Cikkszám: 22416   Mennyiség: 2 db

Különleges minőségű, rugalmas és alaktartó mosogatószivacs, speciális karcmentes dörzsivel. A különleges, hullámos dörzsi réteg kíméletesen és sérülés nélkül távolítja el a makacs szennyeződéseket a kényes felületekről. Alkalmas teflon, porcelán, üveg, rozsdamentes acél és krómozott felületek karcmentes tisztítására. Ergonomikus, kényelmesen használható termék.

Mosogatószivacs extra védőréteggel

Cikkszám: 09196   Mennyiség: 6 db

Különleges minőségű, rugalmas és alaktartó szivacs, amelyet extra minőségű dörzsivel kombináltunk. A hagyományostól eltérően egy speciális minőségű plusz szivacsréteget is elhelyeztünk a termékben, amely a jobb habzást segíti elő és megakadályozza a szennyeződések beépülését a termékbe. A mosogatószivacs különlegességét a háromszínű kivitellel és a csomagolás vidám, divatos színeivel is megkülönböztetjük.

Extra háztartási szivacs

Cikkszám: 09189   Mennyiség: 3 db

Általános háztartási használatra szánt szivacsok, amelyek több rétegből tevődnek össze. A rétegek közötti különbségek akadályozzák a tisztítószerek kimosódását, ezáltal kevesebb lesz a tisztítószer felhasználás.

Superior Flexi mosogatólap

Cikkszám: 07154   Mennyiség: 2 db

Egy vékony szivacs lapból és kiváló minőségű súrolólapból álló termék, amely hajlékonysága miatt alkalmas az eldugott, nehezen hozzáférhető helyek (pl. pohár, sarkok stb.) tisztítására.

Antibakteriális formázott mosogatószivacs

Cikkszám: 22409   Mennyiség: 2 db

Ergonomikus kialakítású, antibakteriális mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, jó minőségű súrolófelülettel.

Formázott mosogatószivacs

Cikkszám: 21082   Mennyiség: 4 db

Ergonomikus kialakítású mosogatószivacsokból összeállított szett. Egy általános célú termék, egy extra erős dörzshatású termék és két mintás dörzsivel ellátott termék alkotja.

Formázott mosogatószivacs

Cikkszám: 21075   Mennyiség: 5 db

Ergonomikus kialakítású mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, jó minőségű kék súrolófelülettel a makacs szennyeződések ellen. Gazdaságos kiszerelésben.

„Erős” mosogatószivacs

Cikkszám: 22379   Mennyiség: 2 db

Különleges minőségű, extra méretű mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, extra erős súrolófelülettel a legmakacsabb szennyeződések ellen.

„Karcmentes” mosogatószivacs

Cikkszám: 22386   Mennyiség: 2 db

Különleges minőségű, extra méretű mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, kímélő súrolófelülettel a kényes felületek (teflon, porcelán stb.) takarítására.

„Ezüst” mosogatószivacs

Cikkszám: 22393   Mennyiség: 1 db

Különleges minőségű, extra méretű mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, jó minőségű súrolófelülettel a makacs szennyeződések ellen.

Mosogatószivacs „Z” sima

Cikkszám: 22355   Mennyiség: 2 db

Különleges minőségű, extra méretű mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, jó minőségű, hullámos súrolófelülettel a makacs szennyeződések ellen.

Formázott mosogatószivacs „Z”

Cikkszám: 22362   Mennyiség: 2 db

Ergonomikus kialakítású mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, jó minőségű, hullámos súrolófelülettel a makacs szennyeződések ellen.

Formázott mosogatószivacs

Cikkszám: 21235   Mennyiség: 3 db

Ergonomikus kialakítású mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, jó minőségű súrolófelülettel a makacs szennyeződések ellen, gazdaságos kiszerelésben.

Formázott mosogatószivacs

Cikkszám: 22249   Mennyiség: 1 db

Ergonomikus kialakítású mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, jó minőségű súrolófelülettel a makacs szennyeződések ellen.

Mosogatószivacs

Cikkszám: 21051   Mennyiség: 5 db

Mosogatószivacs mindennapos konyhai használatra, amelynek színes szivacsrétege segíti a mosogatószer kiváló habzását, erős dörzsi rétege pedig elbánik a legmakacsabb lerakódásokkal is.

Mosogatószivacs „K”

Cikkszám: 21228   Mennyiség: 10 db

Csökkentett méretű mosogatószivacsok mindennapos használatra, gazdaságos kiszerelésben.

Mosogatószivacs Extra

Cikkszám: 21105   Mennyiség: 10 db

Normál méretű mosogatószivacsok mindennapos használatra, gazdaságos kiszerelésben.