• Magyar
  • English

Rólunk

Miért válassza a Quadrotex Kft. termékeit, szolgáltatásait...

Folyamatban lévő pályázatunkKedvezményezett neve: Quadrotex Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Projekt címe: Gyártó tevékenységhez kapcsolódó csomagolás kapacitásának fejlesztése Quadrotex Kft.-nél

Feltételesen visszatéritendő támogatás összege: 55,97 millió forint

Projekt tartalma: Quadrotex Kft. csomagolási tevékenységének kapacitás növelése a megemelkedett rendelési állomány kiszolgálásának érdekében, illetve az elavult, gazdaságtalan csomagológépek kapacitás csökkentésének ellensúlyozása. Cégünk megnövekedett megrendelései határidőn belül teljesítését szeretnénk kiküszöbölni a csomagoló kapacitás növelésével.(horizontális csomagológépek, 2 db), a kézi csomagoló kapacitás gépi helyettesítése (1 db karton övező, csomagológép), a dolgozók átcsoportosítása az új gépekre. A beszerzésre kerülő gépek export piacainkat segíti megtartani, növelni, valamint javítják, növelik a belső piac biztonságos ellátását.

Projekt pontos befejezési dátuma: 2021.12.13.

Támogatás mértéke: 70%

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02965Néhány szóban rólunk...

A Quadrotex Kft. 1993-ban alakult azzal a célkitűzéssel, hogy olyan termékeket gyártson a háziasszonyok számára, amellyel gyorsabban és könnyebben elvégezhető a házimunka. Napjainkra társaságunk Kelet-Közép-Európa vezető takarítóeszköz gyártójává vált. Kínálatunk mára átöleli a takarítás teljes eszköztárát a mosogatószivacsoktól a törlőkendőkön át a felmosófejekig. Folyamatosan fejlődő termékkínálatunk modern gyártósorokon készül a legkorszerűbb alapanyagok felhasználásával. Rugalmasságunknak köszönhetően a tömeggyártás mellett speciális, egyedi igények kielégítésére is készen állunk, legyen szó különleges alapanyagokról, extrém méretekről, vagy akár a termékek feliratozásáról. Kapacitásunk jelentős részét köti le a sajátmárkás termékek gyártása, ahol partnereink segítségére vagyunk az alapanyagok kiválasztásában, a termék megtervezésében és a csomagolás kialakításában is.

Miért érdemes bennünket választania?

  • Rendkívül széles termékválaszték, akár egyedi igények alapján is
  • Kiemelkedően magas minőségű termékek, kiváló alapanyagok, modern gyártási technológiák
  • Korrekt, versenyképes árak, speciális kedvezmény lehetőségek
  • Rugalmas gyártási- és szállítási határidők

Cégünk megbízhatóságát az alábbiak bizonyítják

Gyorsan fejlődő világunkban - ahol egyre nagyobb az igény a tisztaságra, - a Quadrotex az Ön partnere a megfelelő megoldások megtalálásában, legyen szó a hagyományos takarítóeszközökről, vagy a legmodernebb, innovatív termékekről.

Modern gyártási technológia

Társaságunk versenyképességét többek között a korszerű berendezéseknek és a nagyfokú automatizálásnak köszönheti. Évről évre jelentős beruházásokat hajtunk végre, hogy előnyünket a minőség, rugalmasság, gyorsaság területén megőrizzük. A modern számítógép vezérlésű berendezésektől a saját fejlesztésű célgépekig minden gyártóeszközünk az általunk készített termékek minőségét szolgálják.

Kiváló alapanyagok

Nincs kompromisszum, csak a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk. Évtizedes tapasztalataink alapján tudjuk az Ön számára legmegfelelőbb alapanyagokat kiválasztani a kívánt minőség eléréséhez. Az iparág vezető beszállítóival állunk kapcsolatban. Szoros együttműködésünk révén ismerjük a legmodernebb fejlesztéseket és a legelsők között hozzáférünk a „holnap” alapanyagaihoz.

Natural termékek

Legújabb natural termékcsaládunkkal a „vissza a természethez” filozófiáját valósítjuk meg. Olyan rég elfeledett alapanyagokból is készítünk termékeket, mint a kukoricarost, kenderrost és a diófélék, csonthéjasok héja.

Környezetvédelem

Odafigyelünk a környezetvédelemre, évről évre több természetes és újrafeldolgozott anyagot használunk, mind alapanyagként, mind csomagolóanyagként. Törekszünk a szerves oldószerek leváltására, előnybe részesítjük a vizes bázisú anyagokat. Szelektív hulladékgazdálkodást működtetünk.

Társadalmi szerepvállalás

A Quadrotex Kft. elkötelezett híve a fenntartható fejlődésnek. Nem elég sikeresnek lenni az üzleti életben, hanem figyelemmel kell lenni a társadalmi problémákra. Törekszünk az optimális egyensúly megtalálására munkavállalóink, ügyfeleink, beszállítóink és a társadalom eltérő érdekein belül. A hosszútávú fenntarthatóság és az értékteremtés elvét valljuk. Fontosnak tartjuk, hogy munkavállalóink kulturált körülmények között, kényelmesen, optimális környezetben végezhessék munkájukat, mert hisszük, hogy ez is hozzájárul termékeink sikeréhez. Üzleti kapcsolatainkon keresztül is az európai régiót támogatjuk, ahová mi is tartozunk. Az általunk használt alapanyagok kizárólag az Európai Unió területéről származnak. Cégünk előtérbe helyezi a hazai gyártók által előállított termékeket, ezáltal támogatva a magyar piac versenyképességét, a magyar munkahelyek megtartását! A hosszútávú fenntarthatóság és az értékteremtés elvét valljuk, mert úgy tartjuk, hogy a jelen igényei határozzák meg a jövő szükségleteit.

Tekintse meg üzemünket képek segítségével: