• Magyar
  • English

Speciális törlőkendők

Clean Trend Mikroszálas univerzális törlőkendő

Cikkszám: 07147   Mennyiség: 1 db

Kiváló minőségű általános célú mikroszálas törlőkendő, amely tisztítószer nélkül is alaposan és nyom nélkül töröl, tisztít. Nedvesen használjuk!

Clean Trend Mikroszálas törlőkendő üvegfelületekhez

Cikkszám: 07178   Mennyiség: 1 db

Különleges mikroszálas alapanyagból készült törlőkendő a kényes üvegfelületek nyom és csíkmentes tisztításához. Nedvesen, tisztítószer mentesen használjuk!

Subito Mikroplüss törlőkendő

Cikkszám: 08120   Mennyiség: 1 db

A legújabb, legkiválóbb alapanyagból készült prémium minőségű mikroplüss törlőkendő, amely különlegesen finom szálainak köszönhetően alkalmas a tisztítószer nélküli takarításra és a cseppmentes törlésre. Nedvesen használjuk!

Subito Üvegtisztító kendő

Cikkszám: 07161   Mennyiség: 1 db

Speciális bevonatú, szintetikus bőrből készült különleges kendő üvegfelületek tisztítására. Rendkívül alaposan, nyom és csíkmentesen töröl. Nedvesen használjuk, ne szárítsuk napon, fűtőtesten!

Subito Univerzális kendő kockás

Cikkszám: 07116   Mennyiség: 1 db

Vékony, könnyű, rendkívül puha mikroperforált háztartási törlőkendő, amely szárazon és nedvesen is jól használható.

Royal Prémium Törlőkendő 2 db

Cikkszám: 41110   Mennyiség: 2 db

Ezt a prémium kategóriás termékünket a legjobb alapanyagokból,a legkorszerűbb technológiával készítjük. Az extra vastag, de mégis puha kendő, kiválóan alkalmas a háztartásban előforduló általános törlési feladatokra. Rendkívül magas cellulóz tartalma miatt kiváló nedvszívó tulajdonságokkal rendelkezik. A modern gyártástechnológia eredményeként nem szöszöl, így nyom nélkül töröl és tisztít. A különlegesen finom cellulóz szálaknak köszönhetően a legkényesebb felületek takarítására is használható. A termék mintázata, környeztünk megóvása érdekében, vízbázisú festékkel készült, ami a használat során, tisztítószerek hatására halványodhat, de ez a használati értéket nem befolyásolja.