• Magyar
  • English

Mosogatószivacsok

Clean Trend Mosogatószivacs, általános 5 db

Cikkszám: 21051   Mennyiség: 5 db

Mosogatószivacs mindennapos konyhai használatra, amelynek színes szivacsrétege segíti a mosogatószer kiváló habzását, erős dörzsi rétege pedig elbánik a legmakacsabb lerakódásokkal is.

Clean Trend Mosogatószivacs, általános 10 db

Cikkszám: 21228   Mennyiség: 10 db

Csökkentett méretű mosogatószivacsok mindennapos használatra, gazdaságos kiszerelésben.

Subito Mosogatószivacs, extra 10 db

Cikkszám: 21105   Mennyiség: 10 db

Normál méretű mosogatószivacsok mindennapos használatra, gazdaságos kiszerelésben.

Új

Candy Mosogatószivacs 10 db 'Extra nagy'

Cikkszám: 021112   Mennyiség: 10 db

Minden szokásos mosogatási munkához eredményesen használható.

Subito Mosogatószivacs „Future” sima 2 db

Cikkszám: 22355   Mennyiség: 2 db

Különleges minőségű, extra méretű mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, jó minőségű, hullámos súrolófelülettel a makacs szennyeződések ellen.

Clean Trend Formázott mosogatószivacs

Cikkszám: 22249   Mennyiség: 1 db

Ergonomikus kialakítású mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, jó minőségű súrolófelülettel a makacs szennyeződések ellen.

Subito Mosogatószivacs 'Silver'

Cikkszám: 22393   Mennyiség: 1 db

Különleges minőségű, extra méretű mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, jó minőségű súrolófelülettel a makacs szennyeződések ellen.

Subito Mosogatószivacs formázott 2 db 'Karcmentes'

Cikkszám: 22386   Mennyiség: 2 db

Különleges minőségű, extra méretű mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, kímélő súrolófelülettel a kényes felületek (teflon, porcelán stb.) takarítására.

Subito Mosogatószivacs 2 db "Erős"

Cikkszám: 22379   Mennyiség: 2 db

Különleges minőségű, extra méretű mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, extra erős súrolófelülettel a legmakacsabb szennyeződések ellen.

Clean Trend Formázott mosogatószivacs 3 db

Cikkszám: 21235   Mennyiség: 3 db

Ergonomikus kialakítású mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, jó minőségű súrolófelülettel a makacs szennyeződések ellen, gazdaságos kiszerelésben.

Tündér Formázott mosogatószivacs 2+2 db

Cikkszám: 21082   Mennyiség: 4 db

Ergonomikus kialakítású mosogatószivacsokból összeállított szett. Egy általános célú termék, egy extra erős dörzshatású termék és két mintás dörzsivel ellátott termék alkotja.

Tündér Formázott mosogatószivacs 5 db

Cikkszám: 21075   Mennyiség: 5 db

Ergonomikus kialakítású mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, jó minőségű kék súrolófelülettel a makacs szennyeződések ellen. Gazdaságos kiszerelésben.

Új

Candy Mosogatószivacs formázott 5 db 'Extra nagy'

Cikkszám: 000676   Mennyiség: 5 db

Minden szokásos mosogatási munkához eredményesen használható.

Subito Extra háztartási szivacs 3 db

Cikkszám: 09189   Mennyiség: 3 db

Általános háztartási használatra szánt szivacsok, amelyek több rétegből tevődnek össze. A rétegek közötti különbségek akadályozzák a tisztítószerek kimosódását, ezáltal kevesebb lesz a tisztítószer felhasználás.

Candy mosogatószivacs 2 db

Cikkszám: 09202   Mennyiség: 2 db

Többrétegű, különleges minőségű, rugalmas és alaktartó szivacs, extra minőségű dörzsivel. A speciális minőségű plusz szivacsréteg elősegíti a jobb habzást és megakadályozza a szennyeződések beépülését a termékbe. Ergonomikus, kényelmesen használható termék.

Candy Mosogatószivacs extra védőréteggel 6 db

Cikkszám: 09196   Mennyiség: 6 db

Különleges minőségű, rugalmas és alaktartó szivacs, amelyet extra minőségű dörzsivel kombináltunk. A hagyományostól eltérően egy speciális minőségű plusz szivacsréteget is elhelyeztünk a termékben, amely a jobb habzást segíti elő és megakadályozza a szennyeződések beépülését a termékbe. A mosogatószivacs különlegességét a háromszínű kivitellel és a csomagolás vidám, divatos színeivel is megkülönböztetjük.

Royal karcmentes mosogatószivacs 2 db

Cikkszám: 22416   Mennyiség: 2 db

Különleges minőségű, rugalmas és alaktartó mosogatószivacs, speciális karcmentes dörzsivel. A különleges, hullámos dörzsi réteg kíméletesen és sérülés nélkül távolítja el a makacs szennyeződéseket a kényes felületekről. Alkalmas teflon, porcelán, üveg, rozsdamentes acél és krómozott felületek karcmentes tisztítására. Ergonomikus, kényelmesen használható termék.

Royal prémium mosogatószivacs 2 db

Cikkszám: 41134   Mennyiség: 2 db

Exkluzív megjelenésű, kiváló minőségű, rugalmas és alaktartó mosogatószivacs, amely ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes használatot biztosít. A prémium minőségű dörzsi réteg megbirkózik a makacs szennyeződésekkel is.

Royal Shine karcmentes cellulóz szivacs 2 db

Cikkszám: 41127   Mennyiség: 2 db

100% természetes cellulóz szivacs, rendkívüli nedvszívó képességgel, amely akár tömegének 10-12-szeresét képes folyadékból felszívni. Mivel a felszívott folyadékot bent tartja (nem csöpög), ezért kiválóan alkalmas törlésre is. A speciális ezüstös dörzsi felület nem karcol, de mégis roppant hatékonysággal távolítja el a szennyeződéseket. Kiválóan alkalmas a rendkívül kényes felületek karcmentes takarítására, teflon vagy egyéb tapadásmentes felületek, üveg, porcelán vagy akár a kerámialapos tűzhely sérülésmentes tisztítására.

Royal „S” alakú mosogatószivacs 2 db

Cikkszám: 41035   Mennyiség: 2 db

Ergonomikus kialakítású, kiváló minőségű mosogatószivacs, színes dörzsivel. Megjelenése modern, vidám tulajdonságokat biztosít.

Royal Mosogatószivacs 4 db

Cikkszám: 41042   Mennyiség: 4 db

Kiváló minőségű, felsőkategóriás mosogatószivacs. Hosszú élettartamát a minőségi alapanyagoknak köszönheti.

Royal Prémium mosogatószivacs formázott 4 db

Cikkszám: 41080   Mennyiség: 4 db

Egyedülállóan hófehér, exkluzív mosogatószivacs, amely speciális, nemkarcoló felületének köszönhetően, kiválóan alkalmas minden érzékeny felület hatékony tisztítására. A könnyű és kényelmes használatot a körömkímélő perem biztosítja.

Royal Prémium mosogatószivacs 6 db

Cikkszám: 41097   Mennyiség: 6 db

Egyedülállóan hófehér, exkluzív mosogatószivacs, amely speciális, nemkarcoló felületének köszönhetően, kiválóan alkalmas minden érzékeny felület hatékony tisztítására. A fehér szín a biztonságot, egyszerűséget és tisztaságot is szimbolizálja, leginkább pozitív jelentése van.

Royal Prémium „Gold” mosogatószivacs 6 db

Cikkszám: 41103   Mennyiség: 6 db

Legújabb prémium kategóriás termékünk, amely egyedülálló a piacon. Speciális, aranyszínű dörzsi felülettel ellátott mosogatószivacs, kíméletlen a szennyeződésekkel, de óvja az érzékeny felületeket. A különleges, nem karcoló felület aranyszínű csillámszemcsékkel van dúsítva, ezáltal igazán exkluzív megjelenést biztosít a terméknek.Ez az egyedülállóan hófehér szivacs az arany dörzsivel méltán válik mosogatónk díszévé.